Sztar Fitnesz Center Szolnok
Facebook Sztar Fiznesz Center Szolnok
 
 
Köszöntjük honlapunkon!

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta oldalunkat, és így lehetőségünk nyílik fitnesz termünk rövid bemutatására. A Sztár Fitnesz Szolnok egyik legnagyobb, legjobban felszerelt, ennek ellenére egyik legkedvezőbb árú fitnesz terme, ahol az Ön számára is elérhető és megőrizhető a testi-lelki harmónia, a fittség és az egészséges életmód.

Szolnokon a város központban, a Kossuth téren találhat meg minket. Hivatásunk és egyben célunk az, hogy minél szélesebb körben megismertessük a mozgás és sport örömét azokkal, akik erre nyitottak és egyben keresik azt a helyet, ahol minőségi szolgáltatásokkal és közvetlen törődéssel fogadják a vendéget. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztaságra, a felszerelések minőségére és a gyors, precíz kiszolgálásra.

Kérjük tekintse meg alábbiakban szolgáltatásaink rövid ismertetéseit.
Kardio - A tökéletes zsírégető edzés

A kardio, (kardiovaszkuláris edzés) edzés során aerob mozgást végzünk, amely felgyorsítja a vérkeringést, megemelve a pulzusszámot.Javítja a vérkeringést és a szívünk állapotát, úgy, hogy közben az állóképességünk is folyamatosan fejlődik. Az edzés elvégzése után is nagy energiafelhasználást biztosít, fokozza az anyagcserét és csökkenti a stresszt.

A kardio mozgást két kategóriába sorolhatjuk:

1. hosszan tartó, gyenge vagy közepes intenzitású, egyenletes pulzusszámú aerob mozgás
2. rövidebb ideig tartó, nagy intenzitású, ciklikusan változó mozgás

     

Rendkívül jó erő- és állóképesség fejlesztő

A folyamatos mozgásgyakorlatokkal megdolgoztatjuk a test minden izomcsoportját. Rendszeres aerobic edzés javítja az erőnlétet és erősíti a szívet. Az intervall edzés az egyik leghatékonyabb edzésforma, nem csak a fogyás, hanem az izomtónus javítás szempontjából is.

Ajánlott: Fogyni vágyó, megfelelően edzett, egészséges embereknek.

Gyermek Aerobic

A gyermek aerobic egy olyan zenés, játékos mozgásforma, amely javítja a gyerekek testtartását, mozgáskoordinációját, fejleszti a ritmusérzéket, mozgáskultúrát, izomerőt, állóképességet, valamint növeli a koncentrációs képességet. Segít megismeri az aerobic alaplépéseit, egyszerű koreografált játékokon, mozgássorokon keresztül.

Csoportos órák

Indoor cycling - csoportos teremkerékpározási tréning

A program egy szabványosított, edző közreműködésével, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning.
A tréning a programhoz kifejlesztett teremkerékpáron zajlik.

A teremkerékpár ideális eszköz a teljesítmény orientált állóképességnövelő vagy rehabilítációs edzésekhez.

Az egyik legkiválóbb kardió (fizikai és mentális) edzésprogram.

Csoportos órák

     
A Hot Iron - Egyedülálló csoportos, súlyzórudas testformálás

A mozgásforma átmenet az aerobik és a súlyzós edzés között. A gyakorlatokat magas ismétlésszámmal végezzük, edző irányítása alatt.
A programok túlnyomó része erő-állóképességi edzés, izmonként közel 50 ismétlés számmal, amelyek feszes, látványos, de nem megnövekedett izomzatot eredményez.

Kiemelt előnye: Az edzést követő 24-48 órában "utóégető hatás" a test minden egyes megdolgozott izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget.
Kettlebell - Az életstílus

A kettlebell első körben a férfiaknak lehet vonzó, de ugyanígy ajánlható nők számára is.
Használatával egy 50-60 perces edzés az egész testet megmozgatja, mindeközben pozitív hatással van a szívre és a teljes keringési rendszerre.

Rövid, intenzív edzések segítenek abban, hogy ezt a tevékenységet be tudd illeszteni a napi rohanásba.
Használata szívós és szálkás testet formál így a látványos izmokra nem vágyó női vásárlók is bátran formálhatják vele testüket, mert azon túl, hogy szálkásít, alakformálásban és a zsírégetésben is nagy segítségünkre lehet.

Csoportos órák
Pilates - A test és a lélek egységének megteremtése

Pilates a jóga, a gimnasztika, a tánc és a harcművészet elemeit ötvözi.
A gyakorlatok segítségével megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken a sérülékenységük, illetve egy esetleges sérülésnél gyorsabb a regenerálódás.
A mély izmokat dolgoztatja, miközben nyújtja és lazítja a testet, emellett segít az optimális testtartás és testhasználat elérésében.

Ajánlott: A Pilates torna elsősorban a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és ízületi betegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlással erős, szálkás izomzat is felépíthető a Pilates gyakorlatok alkalmazásával.
Yoga - türelemre, önuralomra és kitartásra tanít

A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése.
Mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos, javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi. A gyakorlatok növelik a test hajlékonyságát, harmonizálják a légzést, és a vérkeringést, ezáltal növelik a szellemi teljesítőképességet és csökkentik a stresszt.

Ajánlott: mozgásszegény életmód, vagy a fizikai és szellemi fáradtsággal járó munka káros hatásainak ellensúlyozására.

Zumba - az alakformálás új módszere

A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok.
A táncokba beépített zumba gyakorlatokkal erősíted izmaidat, és formálod alakod, növeled az állóképességed, strapabíróképességed.

Ajánlott: mozgásszegény életmód, vagy a fizikai és szellemi fáradtsággal járó munka káros hatásainak ellensúlyozására.

Infra szauna - immunrendszer-erősítés, energiaszint növelés

- Erősíti az immunrendszert
- Javítja, és erősíti a vérkeringést
- Megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól
- Eltűnteti a narancsbőrt
- Megszünteti az ízületi fájdalmakat
- Feloldja a stresszt - megnyugtat
- Megszépíti a bőrt


A kutatások szerint 30 perc alatt a szervezet annyi kalóriát éget el, mintha ugyanennyit evezett, vagy futott volna. Nem csak folyadékot, kilókat is veszít!

Ajánlott: diéta mellé, bőrszépítésre kifejezetten előnyös az infraszauna használata.

     
   
Energianövelés, folyadékpótlás

Fitness termünkben egy igényes fitness bárt alakítottunk ki. Itt mindent megtalálsz, ami az edzésedhez kell! Izotóniás, l-carnitines és vitaminos sport és üdítő italokat, Biotech táplálék-kiegészítőket, a fehérjéktől kezdve a zsírégetőkön és különböző aminosavakon keresztül a tömegnövelő szerekig.

A nem megfelelő folyadékpótlás is energiáid megcsappanásához vezethet, így a sportolás során nagyfokú fáradtság, izomfáradtság és enyhe szédülés is felléphet.

Ajánlott: Minden sporttevékenységhez, a terhelés mértékének arányában.

 
 
Facebook Sztar Fiznesz Center Szolnok